sunnuntai 16. elokuuta 2015

Sunnuntain suositus: myNoise.net


Taas on Sunnuntain suosituksen aika! Joka sunnuntai esittelen yhden japanilaisen podcastin/radio-ohjelman, tv-sarjan, blogin, sarjakuvan tai muun vastaavan mediatuotteen, jonka olen kokenut hyödylliseksi ja viihdyttäväksi.

Tervehdys pitkästä aikaa! Kesälomailu karkasi vähän käsistä ja niin japanin opiskelu kuin blogailukin jäi hauskempien rientojen jalkoihin. Yritän nyt kuitenkin päästä taas kiinni arkivelvollisuuksiin niin kanjipänttäyksen kuin siitä kirjoittamisenkin saralla. これからもよろしくね~

Ajattelin päättää lomahiljaisuuteni Sunnuntain suosituksella, joka tällä kertaa ei itse asiassa ole japanilainen mediatuote - tai edes sen kaltainen mediatuote, joita aiemmin olen esitellyt. Kyseessä on sivusto, jonka antimia hyödynnän oikeastaan aina opiskellessani: myNoise.net!


myNoise.net on sivusto, jonne sivun ylläpitäjä, signaalinkäsittelyn insinööri (anteeksi vapaa ja varmasti epäpätevä käännökseni) ja äänisuunnittelija Stéphane Pigeon on kerännyt suunnittelemiaan ja toteuttamiaan "äänikoneita", joilla voi generoida erilaisia ääniä aina viidakon huudoista kissan kehräykseen ja eri mantereiden sähkölaitteiden hurinasta tietyntaajuisiin värähtelysurinoihin.

Jos olet ikinä pähkäillyt, mitä kuunnella opiskelun (tai ylipäätään minkään keskittymistä vaativat aktiviteetin) ohessa, äänikoneet ovat oiva valinta! Niiden avulla saa nopeasti ja näppärästi luotua ääniympäristön, jolla voi niin blokata ulkopuoliset ääniärsykkeet kuin rauhoittaa mieltä ja edistää keskittymistä. Äänikoneet sopivat mainiosti myös rentoutumiseen tai esimerkiksi luovaan kirjoittamiseen tai roolipelaamiseen sopivaa tunnelmaa luomaan.

Siinä missä uusimmat äänikoneet ovat käytettävissä vain käyttäjille, jotka ovat rahallisesti tukeneet sivua (jo 5 dollarin tuella saa elinikäisen premium-käyttäjyyden), suurin osa äänikoneista on täysin ilmaiseksi käytettävissä. Itse suosin opiskellessani usein Isochronic TonesThree Friends of Winter, ja/tai Temple Bells -äänikoneita, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja etsimään oman suosikkisekoituksen sivuston laajasta valikoimasta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti